D.S.B.A. TEXT  


2008 :: Bucurestiul viitor trecut

   by Dorin Stefan  

Mai mult nu ne place astazi Bucurestiul decat sa fim incantati de el. Dar pentru ca ne-am nascut aici ,sau ne-am adunat aici, sau ne-au adunat treburile pe aici, am dori sa fim fericiti -in si de- acest oras. Fiecare oras are insa povestea, trairea si visele lui, greu de separate, sau nedorit de separat

2007 :: [august]

   by Dorin Stefan  

Am mai tot scris in ultimii ani, texte risipite si la propriu si la figurat, care zac in diferite stadii de finisare. Nu-mi mai placeau.

2007 :: Bucuresti intrarea prin Micul Paris si cheie Dada

   by Dorin Stefan  

In octombrie 2005 la Centrul Pompidon din Paris se deschidea expozitia DADA. Exhaustiva si fascinanta, dar si frustranta pentru unii dintre noi.

2005 :: Jurnal de arhitect prin lume

   by Dorin Stefan  

Am inceput insemnarile de calatorie, duminica, pe o terasa din Piata Rembrandt din Amsterdam.

2005 :: Experienta planetara

   by Dorin Stefan  

De ce planetara? Pentru ca …………….. spre Japonia imi dau impresia ca strabati planeta. Fizic vorbind te culci in avion la granita Europei si te trezesti in Marea Japoniei, dar psihic, lungimea zborului si cuprinderea haului siberian de sub tine, te poate gratula un titlu de “globtrotter” instantaneu.

2004 :: Jurnal Japonez

   by Dorin Stefan  

Marti 16 martie Incerc din avion sa-mi continui jurnalul.

2004 :: Dispozitie naturala de a gasi acele valori care se confirma

   by Dorin Stefan  

Incetul cu incetul, vazand, selectand, lucrand se instaureaza in individ spiritul critic avizat. Un anumit mod de a judeca, clasifica, promova arhitectura. Acest anumit mod este fluid dar in acelasi timp se aduna intr-o constelatie de valori.